FatMo Blogja

Ez a blog elsősorban az engem érdeklő dolgokkal - legfőképp gasztronómiával - foglalkozik. Néha aztán szóba kerülnek egyéb dolgok is, úgymint utazás, zene, stb. Szevasztok!

Friss topikok

Hányan olvasnak most?

Honnan olvasnak most?

2008.07.25. 21:04 FatMo

Pat Metheny Trio

Hú már jó rég volt ez a koncert, de mindenképpen le szeretném írni, hogy mekkora élmény volt. Jó pár éve láttam már a Pat Metheny Group társaságában még a BS-ben. Lenyűgöző emlékezetes koncert volt az is. Nehezen tudtam elképzelni, hogy hasonló élményt fog jelenteni a trio koncertje is. A koncert elején egyedül játszott szóló darabjaiból. Elhozta hozzán a híres 42 húros Pikasso gitárját, élmény volt hallgatni, ahogy játszott rajta. A szóló darabok - amellett, hogy lenyűgözőek voltak - csak bemelegítették a hangulatot a triónak. Feljött a színpadra a két társa és egy olyan koncert vette kezdetét ami ritkán adatik meg egy földi halandó életében. Ez a három ember tökéletesen összhangban és boldogságban játszott. A lelkesedésük a közönségre is átragadt, ami azért nem könnyű egy olyan borzalmas helyen, mint a Margitszigeti Szabadtéri Színpad. Jó pár hete volt már a koncert és nem is ismerem túlságosan mélyen Pat Metheny munkásságát szóval nem tudom leírni, hogy mely lemezekről miket játszottak. Egy biztos bármilyen formációval jön még ide (vagy valahova a közelbe), meg fogom nézni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fatmo.blog.hu/api/trackback/id/tr9585837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása