Ilcsi néni féle őszibarack lekvár (inkább dzsem).
1 kg édes őszibarack
80 dkg cukor
A barackot este meghámozzuk, felvágjuk és összekeverjük a cukorral. Egy éjszakára lefedve állni hagyjuk Reggel egy órán át folyamatosan keverve, kis lángon főzzük. Üvegbe rakjuk és megvárjuk, hogy kihűljön. Semmi egyebet nem kell beletenni, nem kell csinálni vele. Nagyon finom lesz!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.