FatMo Blogja

Ez a blog elsősorban az engem érdeklő dolgokkal - legfőképp gasztronómiával - foglalkozik. Néha aztán szóba kerülnek egyéb dolgok is, úgymint utazás, zene, stb. Szevasztok!

Friss topikok

Hányan olvasnak most?

Honnan olvasnak most?

2007.10.31. 16:20 FatMo

Brut

Mostanában a szabadidőm jelentős részét a World of Warcraft című játék tölti ki. Nagyon régóta játszom, de most értem arra a szintre, ahol tényleg élvezetes a játék. A játékban a Brut nevet viselem. Harcos vagyok protection talenttel (a HorDaráló guild tagja). Ez azt jelenti, hogy a csapatjáték során  magamon kell tartanom a szörnyeket és egyéb ellenfeleket, hogy a csapat többi - gyengébb páncélú - tagja ne sérüljön. (Ezt egyébként tankolásnak hívják.) Így a csapat gyógyító tagjának csak rám kell figyelnie. Be kell valljam, hogy nem könnyű feladat. Többé kevésbe 3 éve játszom, de még csak most mondhatom el magamról, hogy egy kicsit tudok tankolni. Sokkal összetettebb feladat, mint ahogy a fenti sorok alapján tűnik. Ha valaki most kezd el gondolkodni, hogy elkezd játszani a World of Warcrafttal, nem bíztatom, hogy warriort indítson, mert nagyon melós felhúzni. Sok könnyebben fejlődő karakter van a warrioron kívül, de ha valaki felhúz egyet 70-es szintig, utána méltán lehet büszke a teljesítményére. Én - közepes képességű játékosként - nagyon büszke vagyok Brutra. Ha valakit Brut részletesebben is érdekel itt megtekintheti.

1 komment

Címkék: world wow warcraft harcos guild warrior hordaráló


A bejegyzés trackback címe:

https://fatmo.blog.hu/api/trackback/id/tr40214389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KOKO96 2007.11.01. 02:05:49

Hello.

Nekem szintén egy lvl70es warriorom van, igaz Tauren (Calgrumm a neve)

Ő mondjuk nem tank, hanem damager, ami nem olyan bonyolult munka mint a tankolás :D

További sok sikert a WoWozáshoz ;)
süti beállítások módosítása